Ble udslæt, ble udslæt ble udslæt… Hvad man skal gøre? Hvad man skal gøre? Hvad man skal gøre? Bedstemor El til undsætning!

Før redning, lad os lære mere om ble udslæt… Hvad kan forårsage det, hvordan det kan gøre fremskridt, hvis ubehandlet, og hvordan man kan forhindre sekundære bakterie- og svampeinfektioner infektioner, der kan invadere forkert passet til babyer bunde.

Den vigtigste årsag til ble dermatitis er simpelthen kontakt af urin på huden. Mellem bleskift begynder urinen at bryde ned i ammoniak og andre kemiske biprodukter. Fecal spørgsmål i ble-området mellem bleskift, kan forårsage den hurtige spredning af bakterier og eller svamp, der kan inficere allerede irriteret ble-området.

Naturligvis, fordelingen af urin, dets løbende kontakt med huden, og deraf følgende hudirritation, begynder alle for almindelig ble udslæt syndrom. Man mente, at Luvs, Pampers og andre engangsbleer ville være et bedre svar end den fælles klud ble. De nye bleer var bedre. Men ble udslæt er stadig en alle også vedholdende og vanskeligt problem at håndtere… indtil bedstemor El ble udslæt middel & forebyggelse, alt andet enten gjorde ikke arbejde alt for godt, eller virkede ikke på alle.

Den vigtigste behandling i healing ble udslæt er forebyggelse!

At urin kan komme i kontakt med barnets øm hud ved at sætte en barriere på huden, som forhindrer urinen og fecal spørgsmål fra kontakt med ømme bunde af barriere handling. Bedstemor El, skaber som det er glattes på baby’s ble-området (peri-anal) en barriere, der tillader huden at ånde eller respirate, mens du holder fugt og andre irritationsmomenter pyntelisterne på huden. Denne forebyggende indsats af bedstemor El er ledsaget af en healing, beroligende handling at stoppe begyndelsen af irritation, der producerer ble udslæt.

Det er vigtigt, at huden er altid i stand til at trække vejret eller respirate til at fremkalde den helbredende proces. Mange ble udslæt produkter er tunge cremer, pastaer eller lotion. Mens nogle vil skabe en barriere for at holde fugt væk fra huden, har disse produkter ikke evne til at tillade huden at ånde. Dermed, den eksisterende fugt kan ikke frigives og den helbredende proces er hæmmet drastisk. Det anbefales, at du bruger en semi-okklusiv salve som bedstemor El ble udslæt middel & forebyggelse.

Brugt i over 30 år i behandling og forebyggelse infantile og geriatriske ble dermatitis, bedstemor El er tilgængelig for alle… lige nu!!

Disse er nogle ofte stillede spørgsmål om ble udslæt:

Hvad er ble udslæt?

1. det er en irritation af huden i den peri-anal område, der er oftest forårsaget af ammoniak danner på grund af urin opdeling.

Hvad er årsagen ble udslæt?

1. det er forårsaget af langvarig kontakt af en urin gennemblødt ble på en babys hud. Huden bliver rød og væv bryder sammen, at skabe en udslæt. Dette forværres da huden forbliver i kontakt med urin og afføring.

2. gnidning eller gnide ble eller pull ups på området

3. mulig allergisk reaktion til ble

4. bakterie- eller svampeinfektion infektion i udslæt område

5. allergisk reaktion på fødevarer kan forårsage urin at være irriterende

Hvem kan få ble udslæt?

1. det er almindeligt på babyer i alderen fra 2-24 måneder

2. det kan også forekomme på babyer hvis bleer ikke er ændres hyppigt

3. det kan også forekomme på babyer, der tager antibiotika eller er sygepleje mens mor kan tage antibiotika

4. det kan også forekomme på babyer, når de begynder at spise fast føde (allergisk reaktion)

Hvad er symptomerne på ble udslæt?

1. rød, irriteret, og eventuelt varm hud i og omkring maven, kønsorganer, og inde i hudfolder af lår og bunden

2. smerter, brændende og kløe, og en ulykkelig baby!

Smitter ble udslæt?

1. ble udslæt er næsten aldrig en smitsom hudsygdom

Hvad gør jeg, hvis mit barn har ble udslæt?

1. Anvend bedstemor El ble udslæt afhjælpning og forebyggelse på hver bleskift, efter udrensning området godt, og duppe tør

Hvordan kan jeg forhindre ble udslæt?

1. Anvend bedstemor El ble udslæt afhjælpning og forebyggelse med hver bleskift

2. ændre dit barns ble ofte, og holde området tør og ren

3. Brug en blid sæbe formuleret specielt til babyer hud

4. efter vask din baby, forsigtigt pat tør området, ikke gnide området

5. gør sikker bleer anvendes fit ordentligt, så de ikke gnide mod huden

Hvor længe ble udslæt normalt sidst?

1. I almindelighed uden behandling, en ble udslæt vil vare flere dage, hvis ikke smittet. Hvis venstre ubehandlet, kan et alvorligt tilfælde vare op til 10-14 dage eller derover

2. i de fleste tilfælde, kan bedstemor El ble udslæt afhjælpning og forebyggelse rydde ble udslæt inden for 24 timer

Hvilke typer af produkter kan ikke accepteres i behandling af ble udslæt?

1. salver, med undtagelse af bedstemor El er okklusiv, forhindrer huden respiration. Kun en semi-okklusiv salve, som bedstemor El fungerer korrekt.

2. cremer normalt noget tørring, har ingen beskyttende aktivitet og tillade alle typer af eksterne stimuli (urin, afføring og allergener) at kontakte huden forårsager yderligere problemer. Cremer er derfor ikke et godt valg for en baby udslæt behandling.

3. lotion er slet ikke beskyttende, og derfor har ringe værdi i helbredelse eller forebyggelse af ble udslæt.

4. nogle sæber og rengøringsmidler kan forårsage allergisk følsomhed til en yderligere opdeling af barnets sarte bunden.

Skal jeg kalde min børnelæge?

1. Hvis efter flere dage, udslættet er stadig synlige, skal du kontakte din børnelæge

2. Hvis udslættet har vabler eller bump, oser pus eller blødning, konsultere din børnelæge

3. Hvis din baby har en udslæt og feber, konsultere din læge

4. Hvis din baby har en udslæt og urin, der lugter stærkere end normalt, eller mange løs afføring, konsultere din børnelæge

5. Hvis efter korrekt behandling af dit barns ble udslæt, det stadig fortsætter, skal du kontakte din børnelæge

Hvad andre typer af ble udslæt opstår hvis korrekt behandling ikke er begyndt?

Udslæt kan yderligere bryde ned så enten bakterier eller svamp til at tage fat og inficere huden. Fælles organismer forårsager infektionen er E. Coli (bakterier) og andre svampeinfektioner såsom Candida Albicans

Hvordan kan jeg behandle ble udslæt inficeret med bakterier eller svampe?

Konsulter din læge umiddelbart og han eller hun vil ordinere en passende anti-bakterielle eller anti-svampe produkt for at udrydde infektion

Hvilke andre typer af ble dermatitis eksisterer?

Kontakt lokalirriterende såsom urin, fecal spørgsmål, poison ivy, eg eller sumac, insektbid, sæbe allergi, ru snarere end blødt tøj forårsager huden hudafskrabninger, sjældne bleskift og dårlig hud udrensning teknikker

Er ble udslæt et fælles problem?

Ja, ble udslæt er et fælles problem. At hjælpe med at forhindre ble udslæt, ændre bleer ofte, holde området tørt og bruger ingen klud bleer. Helt sikkert bruge bedstemor El ble udslæt afhjælpning og forebyggelse. “Fælles” problemet forsvinder!

Bedstemor Els til undsætning!!

Hvis du har andre spørgsmål, bedes du maile dem til info@grandmaels.com eller besøg vores hjemmeside på

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.