Demokraterne vil kunne vende den Online Gambling forbud

Mange mennesker havde håbet, hvis Demokraterne vandt kontrol af Kongressen de ville vende online gambling forbuddet, men eksperter tvivler på de vil selv prøve eller, hvis de gør det, vil blive en succes.

Når lovforslaget blev vedtaget og underskrevet til lov af formanden, blev det meget sværere for at ændre loven.

Demokraterne ville skal opdrage loven og få det til en afstemning, så efter afstemningen gik det behov for at gå til formand for hans underskrift. Problemet med dette er, at den nuværende præsident er den, der underskrev lovforslaget til lov i første omgang.

Et andet problem er fordi forbuddet mod gambling var knyttet til en anden bill, betyder det, at vende loven hele regningen skal vendes, men anden del af lovforslaget er for en stigning i havnesikring, så enhver kongresmedlemmer, der anbefaler vende denne lov , vil være at gå på posten som forsøger at vende stigningen inden for havnesikring.

På grund af denne forsøger at få kunne loven vendt ødelægge et kongresmedlem chancer for nogensinde at blive valgt til offentlige hverv igen for resten af deres liv.

Det er mere sandsynligt, at det bliver nødt til at vente indtil slutningen af George buske sigt i office og derefter få et ændringsforslag til loven, som tilbagefører kun gambling forbud mod en del af loven.

Så hvis du er på Online Gambling entusiast og du håbede, at efter valget af online gambling forbud ville bare forsvinde jeg er ked af at sige, du var forkert og at du nødt til at vente lidt længere, men det betyder ikke, du nødt til at sidde stille.

Centrale er at sørge for at du bliver hørt, skrive breve til kongresmedlemmer og deltage i protest stævner noget, der vil holde dette emne i front i hovederne på politikere, så de ved, at netop som Republikanerne mistede huset så kan de.

Republikanerne brugt online gambling forbuddet til at forsøge at skaffe stemmer for dem i de sidste uger før valget, men det gav bagslag på dem og mistede dem flere stemmer så det bragt.

Forhåbentlig Demokraterne vil lære af fejlene fra Republikanerne og vil forstå at forbyde noget aldrig virker, og at det kun gennem regulering af online gambling industri, der vil sikre, at det er sikkert og ærligt at spille, og at ingen mindreårige børn formår at spille.

Andre kloge jeg er sikker på, at Demokraterne også vil se vrede af de amerikanske vælgere, når det drejer sig tid til næste valg.

Det amerikanske folk er trætte af at have den regering, der kontrollerer alle aspekter af deres liv, og jeg tror, at dette valg kan have gjort deres point for dem..

Så hvis spørgsmålet er, vil de forsøge at vende den lov, jeg er sikker på de vil prøve, men hvor succesfulde de vil være er stadig op i luften, og ingen kan virkelig vide hvad resultatet bliver.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.