Et kig gennem helte: Når Drama mødes Science Fiction

En af de mest top-rated TV viser i øjeblikket på luft ville være helte, en sci-fi serie skabt af Tim Kring. Det er en episk drama, der deler livet for tilsyneladende almindelige mennesker, der senere opdager, at de besidde ekstraordinære evner. Denne TV-serie kopierer lidt stilen af amerikanske tegneserier i æstetiske såvel som storytelling. Shows starter med en genetiske professor fra Indien, Dr. Mohinder Suresh og hans fars teori at der er mennesker med ekstraordinære evner lever blandt os mennesker. Startende med Claire Bennet, en uforgængelig cheerleader, der har behov for at skjule hendes evner fra hendes jævnaldrende mens du arbejder for at bevare hendes forhold med hendes far, en mand af mystik, der har stor interesse for folk som hende. Niki Sanders, en Las Vegas enkelt mor med fantastisk styrke og har en farlig spejlbillede kæmper for at støtte og beskytte sin unge søn Micah, et geni, der kan interagere med elektroniske maskiner via touch. Matt Parkman, en kriminalbetjent fra Los Angeles, forsøger at sætte sin evne til at høre tanker om andre til god brug. I mellemtiden i Japan, har Hiro Nakamura evne til at rejse gennem rum-tid kontinuum bemyndiget ham at ændre fremtiden, som han rejser på vilde eventyr med sin bedste ven Ando Masahashi. Nathan Petrelli, har med en Kongressens holdning, evnen til at flyve. Hans drømme gik efter ikke at stoppe hans yngre bror Peter Petrelli, en sygeplejerske med evnen til at absorbere beføjelser af andre, i at eksplodere over New York. Efter dette sammenstød i New York er Sylar, en manipulerende seriemorder dedikeret til voldsomt indsamle specielle mennesker, ekstraordinære beføjelser skæbne ukendt. I mellemtiden, i den Dominikanske Republik, en ung kvinde ved navn Mava Herrera og hendes tvillingebror, hjemsøgt af hendes truende evne, forsøger at foretage den farlige kryds på USA i søgen efter svar. Monica Dawson, fætter af Mika, har efterligne evner og ville give op alt for at hjælpe folk omkring hende.

Hver episode viser hvordan disse mennesker beskæftiger sig med deres beføjelser og hvordan de hænger lidt. Hver person har deres egen livsstil, hvilket gør serien langt mere realistisk. Det viser forskellige måder at leve i forskellige lande, kun for at finde ud af, at de har overnaturlige kræfter. Disse tegn tilbyder en bred vifte af relationer, og er tilbøjelige til selvdestruktion. Selvfølgelig, de er bange for hvad andre folk måske sige, og er bange for ikke at vide præcis, hvad de kunne gøre med deres beføjelser. Showet byder på et liv drama, som alle nemt kunne vedrøre, plus et twist af ekstraordinære beføjelser. I sæson af denne serie gav de os en introduktion i hvordan disse særlige mennesker blive forbundet med deres unikke og specielle evner. Det gav os et overblik over disse tegn og deres unikke evner, og hvordan andre forsøger at manipulere disse beføjelser i en dårlig måde.

Sæson to er stadig på og er fokuseret på at indføre nye sæt af tegn, også med unikke evner samt. Mange mennesker over hele verden har konstant rablende om denne serie, beviser dens succes og gode ratings. Med hver episode, de konsekvent viser os forskellige historier om forskellige mennesker med kun ét mål: at redde verden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.