Lever med kæledyr-holder din Baby sikkert

Så, op til dette punkt, din hund eller kat har været din baby, men nu der er lidt menneskeligt på vej. Det er normal, og faktisk klogt at være bekymret om hvordan de to kommer til at blande. Chancerne er meget godt, at alt vil fungere ganske godt og dit kæledyr og dit barn vil være meget nære venner, men der er nogle ting du kan gøre for at være forberedt. Først nogle tips til hunde:

Belære jeres hund hen til holde sig ude af børnehaven

Start lige med det samme at sætte op en baby port eller at holde døren lukket for at hjælpe din hund lære at holde sig i børneværelset. Senere kan du tillade hunden i værelset, især hvis du er derinde, men det er bedst at forberede ham i første omgang at holde sig væk.

Introducere din hund til nogle andre babyer

Hvis han har aldrig eksisteret en baby, omhyggeligt indføre nogle ind i hans liv. Han er meget mindre tilbøjelige til at være nervøse omkring din baby, hvis han indføres gradvist.

Sørg for, at han er veluddannede

Et barns opførsel er ikke forudsigelig, så din hund skal være den vokset op i denne sag. Hvis din hund ikke adlyder dig, er det tid til nogle uddannelse før baby ankommer. Hvis din hund er en mand, og du har ikke haft ham kastreret, er dette en god tid til det, også. Det bør gøre hunden, roligere og mere godt manierede.

Derefter, der er katten – nogle af de samme ideer arbejde nemlig katte, ligeledes, bortset fra at uddanne dem til at holde sig i et værelse er temmelig vanskelig. De skala baby låger, og Krybber, forresten med lethed. Så ud over en baby gate er det klogt at købe et net til at gå over krybbe, at holde kat. Også, hvis din kat sover med dig, ikke sætte barnet i din seng med kat på værelset.

For begge typer af kæledyr, holde mad og vand bowl fra barnet. Babyer elsker at spille i dem, og dette kan ikke kun gøre en rod, men kan forårsage dyret til at være endnu mere jaloux. Også, på et tidspunkt, hvis dit barn kan komme til den pet næring, han vil forsøge at spise det. Jeg lover.

Dit barn og dit kæledyr skal udvikle et godt forhold med lidt besvær. Bare være omhyggelig for et stykke tid, indtil alle er komfortable, og du bør fortsætte med at have et lykkeligt hjem.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.