Sådan fjerner og rense din mini blinds

Den første ting du ønsker at starte med er at forstå typerne af mini blinds og hvad producenten anbefaler til rengøring, fordi du ikke ønsker at ansætte nogen, der gør en anden form for rengøring, der anbefales ikke til dine blinds.

Før du overveje at købe nye mini blinds, bør du overveje at rengøring de gamle. Det er en hel masse færre penge til at rense dem, end det er at erstatte dem. Processen er enkel. Hen til ren hvid vinyl mini blinds, fylde dit badekar 1/3 med vand, blandes i 1/2 kop af blegemiddel. Sættetid blinds heri i ca 30 minutter, derefter skylles godt. Hæng dem at tørre. Selv strengen kommer ren ud over blinds.

Når det kommer til forårsrengøring, er mini blinds blandt de mest over kiggede elementer i dit hjem. Hvornår var 3tilbudmurere.dk sidste gang de fik en god rengøring? Bare sørg for du læse producentens anvisninger, så du ikke skader dem.

Hvis du har købt din mini blinds fra K-Mart og det koste dig femten dollars, naturligvis kommer du ikke til at rense denne type produkter. Men hvis du har en brugerdefineret blind, der koster $100 et vindue, du ønsker at holde dem ser som ny. Omkostningerne til rengøring løber fra ca $14 op til $32 per skygge eller blind, afhængigt af type du har.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.