Kan man låne trods en RKI registrering

Er du havnet i en dårlig situation og kan ikke betale din regning, du ved at du ikke kan få den betalt og ender desværre i RKI, du ved slet ikke hvordan du kan komme ud af det. Du har desværre fået en uforudset regning ind ad døren, du har ingen ide om hvordan du får den betalt men det findes der hjælp til, du kan tage et kviklån, men kan du det når du står i RKI? Det vil jeg fortælle dig her om du kan

RKI

RKI er et register over dårlige betalere, man kan havne der i hvis man ikke betaler sine regninger, hvis man skulle havne i deres register, bliver man meget begrænset i hvad man kan få lov til, du kan fx ikke oprette et mobilabonnement eller få ændret i dit nuværende abonnement. Du vil heller ikke kunne oprette et lån igennem din private bank, det kan være svært at komme ud af RKI, især hvis man ikke har styr på sin økonomi. Hvis uheldet skulle være ude, at du ikke kan se nogen vej ud af RKI og det ”bare” er nogle tusind kroner som du skylder, så er det faktisk muligt at optage et kviklån, også selvom du står i RKI, det tager bare længere tid. Hvis du optager et kviklån selvom du står i RKI, skal du huske på at renterne og gebyrerne vil være højere, samt ydelsen pr måned vil også være højere, end hvis du ikke stod registreret i RKI.

Lån trods RKI

Det er ikke umuligt at optage et lån, selvom du står i RKI det kan dog være lidt besværligt, da de fleste låneudbydere gerne vil have man stiller en sikkerhed, før de vil tilbyde dig et lån. De fleste vil gerne have at du stiller med en kautionist som sikkerhed, en kautionist er en person som der stoler på dig, som stiller sikkerhed i at personen vil overtage lånet, hvis du skulle misligholde dine afdrag. Du kan også stille dit hus som sikkerhed, dette betyder at hvis du ikke betaler dine afdrag vil låneudbyderen kunne sætte dit hus til salg, for at kunne indkræve den gæld du har optaget.

Når du låner trods RKI

Renten ved et kviklån er normalt høj, der kan også være ekstra gebyrer på kviklån, normalt vil hvis man vælger lang løbetid vil ydelsen være lav, men hvis du er registreret i RKI, vil ydelsen være noget højere, dette er fordi at de forskellige låneudbydere, tager en stor risiko ved at låne til en kunde, fordi de netop er registreret som dårlig betaler. Hvis du er registreret i RKI, ville det bedste du kan gøre er at komme ud af RKI, før du begynder at optage nogle former for Lån online.